Холивудската звезда Джеймс Франко е публикувал инструкции за съблазняване на млади фенки в книгата си „Анонимните актьори“, припомня people.com. Изданието излезе през 2013 г. и беше прието със смесени чувства от критиката.

В главата „Кажи истината“ Франко пише, че благодарение на славата си, той е получил много секс в живота си. „Много актьори постигат това благодарение на известността си“, откровеничи авторът. Той споделя още, че има методика, чрез която някой да го заведе на ресторант всяка вечер. Като един от методи той посочва как девойки искат да се фотографират с него и да му изпратят снимка по електронната поща. „Така че аз бързо мога да им дам моите координати пред тълпа фенове и по-късно да намеря начин да се срещна с тях“, обяснява Франко.

Той разказва, че постоянно пътува и това му позволява да се среща с „момичета от цял свят“ и обикновено те са готови да преспят отново с него, когато той отново посещава съответния град.

Интересът към книгата се повиши след като актьорът беше обвинен в съблазняване на малолетно момиче, а пет негови студентки го обвиниха в сексуална експлоатация. Самият Франко казва за книгата си, че е „художествена измислица, насочена към намиране на реалността“.

„Нашите дни на Земята са като сянка, а времето, в което скърбим, е дължината на нашите дни.“

Шмуел Йосеф Агнон, израелски писател, роден на 17 юли преди 136 години

Европейски дни на наследството: В историческите музеи в Плевен и Бяла Черква

Skif.bg горещо препоръчва за посещение и двете места

„Толкин” на Дом Карукоски (ревю)

 

Пиршество за почитателите на английското кино.

"Пътуване до Хавай" на Хесус дел Серо (ревю)

От същата "серия" е и "Пътуване с татко" (2016) на Анка Мируна Лазареску - отново за бягството отвъд Желязната завеса и за трагичните последици от връщането пак зад нея.

Поглед назад: меланхолията, която ни влюби в „Изгубени в превода“ на София Копола

 Филмът оставя ярка следа както в съзнанието на зрителите, така и в историята на киното от първото десетилетие на 21-ви век...

Възкръсва ли  американският уестърн?

 

Най-амбициозният проект на Кевин Костнър - „Хоризонт“, е вече факт

Фантастичният свят на магията и езика

 

Слабо звено на „Вавилон: Тайна история“ от Ребека Ф. Куанг е вмъкването на идеята за дискриминацията, която като че ли става неизменна част от съвременната художествена литература...